7.6.10

Bancuri-traduse-din-engleza-I

Bancuri-traduse-din-engleza (I)

O blonda intra intr-un magazin din vecinatate si il intreaba pe vanzator daca poate sa cumpere Tv-ul din colt. Vanzatorul se uita la ea si ii spune ca nu serveste blondele, asa ca merge acasa si isi vopseste parul negru. A doua zi se intoarce la magazin si intreaba acelasi lucru, si, din nou vanzatorul ii spune ca nu serveste blondele.

Frustrata, blonda merge acasa si se vopseste din nou, cu o nuanta de rosu. Spre uimirea ei, vanzatorul ii spune din nou ca nu serveste blondele. Blonda il intreaba pe vanzator: De unde naiba stii ca sunt blonda? Vanzatorul se utia la ea cu dispret si spune: Acela nu este un Tv, este un cuptor cu microunde..!!!
--------------------------------------------------------------------------------
O blonda ii spune unei brunete: Scuzati-ma, dar de fiecare data cand iau o gura din cafeaua mea, ma dor ochii.
Bruneta spune: Ei bine...poate ar trebui sa scoti lingura din ceasca.
--------------------------------------------------------------------------------
Academia de Engleza va ofera articolul "Alfabetul in limba engleza | Alfabetul englez gratis".
-------------------------------------------------------------------------------------------------

 Erau odata, o blonda si o bruneta intr-un avion. Dintr-o data motorul exploda si incepura sa se prabuseasca. Aveau doar o singura parasuta si o lanterna. Bruneta lua parasuta si lanterna si ii spuse blondei: Ok, aceasta este o lanterna magica, o sa luminez pe Pamant, si tu o sa poti sa aluneci in jos pe fasia de lumina! Apoi eu te voi urma cu parasuta. Blonda se uita la ea putin sceptic si spuse: Ma crezi chiar asa de proasta? Stiu ca atunci cand voi fi la jumatatea drumului, imi vei opri lanterna!!!
--------------------------------------------------------------------------------
O blonda in Las Vegas merge la tonomatul de Coca-Cola, pune un dolar si primeste o Cola. Pune inca un dolar si primeste inca o Cola. Pune inca un dolar si primeste inca o Cola. Pune inca un dolar si primeste inca o Cola. Intr-un final, barbatul din spatele ei spuse: Hei, doamna, as putea sa folosesc si eu tonomatul? La care ea raspunde: Du-te la plimbare! Nu vezi ca eu castig??
--------------------------------------------------------------------------------
Un tanar ventriloc in turneu prin cluburi, face un show intr-o seara intr-un lub mic dintr-un orasel din Arkansas. Cu papusa pe genunchi, isi incepe repertoriul cu bancuri despre blonde, cand o blonda din randul patru, se ridica in picioare pe scaun si incepe sa strige: Am auzit destule bancuri cu blonde de la tine. Ce te face sa crezi ca poti pune in asemenea hal femeile intr-un stereotip? Ce legatura are culoare parului unei persoane , cu valoarea sa ca fiinta umana? Oamenii ca tine, fac femeile ca mine sa nu fie respectate la servici, in comunitate si ne impiedica sa ne atingem potentialul maxim ca persoana, pentru ca tu si cei de seama ta, continua sa perpetueze discriminarea, nu numai impotriva blondelor, dar si a femeilor in general.....si numai pt ..umor!
Ventrilocul rusinat incepe sa-si ceara scuze, cand o blonda incepe sa strige: Tu sa stai deoparte, domnule! Eu vorbesc cu nesimtitul acela de pe genunchiul d-vs!!

Pe versiunea in engleza o gasiti la glume cu blonde in engleza.